Elevindflydelse

Her finder du information om elev- og ungdomsråd.

Luk alle
Åben alle

Fælles elevråd

På Campus Faaborg er elevdemokrati et vigtigt element i det at skabe et attraktivt ungemiljø. Elever får, gennem elevrepræsentanter, en stemme i forhold til, hvad der bør ændres. Uddannelsesinstitutionerne på Campus Faaborg har deres egne elevråd.

Hvis du vil være med til at skabe ændringer for din uddannelse, er det din skoles elevråd, du skal være med i. Du kan også være en del af Campus Faaborgs fælles elevråd for at være med til at udvikle livet som Campus-elev. 

Ungdomsrådet

Ungdomsrådet Faaborg-Midtfyn er for alle unge på 13-25 år, som bor, arbejder eller går i skole i Faaborg-Midtfyn. Rådet består altså udelukkende af kommunens unge borgere, og vi har plads til alle dem, som vil være med til at bakke op om og engagere sig i ungdomspolitikken og ungdomskulturlivet i vores hood.

Ungdomsrådet fungerer som et rådgivende organ til kommunalpolitikerne, når der skal diskuteres politik, som vedrører unge og uddannelse. Her har vi en chance for at få indflydelse på noget aktuelt i kommunen, der vedrører vores egen hverdag – samtidigt med, at vi får et indblik i det demokratiske samfund og systemets opbygning.

Attraktive aktiviteter

Vi står for en række kulturelle aktiviteter for unge, som f.eks. mødesteder, koncerter og udflugter. Her har du mulighed for at være med til at gøre ungdomslivet i Faaborg-Midtfyn Kommune mere attraktivt og skabe et bredere fællesskab blandt unge i kommunen. Alle er velkomne til arrangementerne, møder og den årlige generalforsamling.

Elevindflydelse på Campus Faaborg

Hvert år udvælger hver skole på Campus Faaborg elever, der skal repræsenterer dem i eventudvalget. Eleverne er med til at planlægge og udvikle events og aktiviteter sammen med medarbejderrepræsentanter fra de forskellige skoler. 

Spørgsmål? Kontakt os

Opvækst og Læring

Skole og uddannelse

Skolevej 6
5854 Gislev

Telefon: 72 53 30 00

Skriv sikkert til os
(Borger)

Skriv sikkert til os
(Virksomhed)

Telefontider:

Mandag: 9.00 - 15.30
Tirsdag: 9.00 - 15.30
Onsdag: Lukket
Torsdag: 9.00 - 16.30
Fredag: 9.00 - 12.00