Bliv campuselev

Her finder du information om, hvordan du tilmelder dig de uddannelser, som er en del af Campus Faaborg. Du finder også info om uddannelsesvejledning.

Luk alle
Åben alle

Tilmeld dig uddannelse

På Campus Faaborg er der 7 forskellige uddannelser tilknyttet. Hvis du ønsker at blive en del af fællesskabet på Campus Faaborg, skal du senest d. 1. marts tilmelde dig den af de 7 ungdomsuddannelser, du gerne vil starte på. 

Har du anden tvivl, du går og bakser med i forhold til dit uddannelsesvalg, kan du altid søge vejledning og hjælp hos din UU-vejleder. 

Få vejledning (UU)

Det kan føles som en stor beslutning at skulle vælge ungdomsuddannelse og det kan derfor skabe mere tryghed at snakke med en uddannelsesvejleder om det. Det kan også være, du er erklæret ikke-uddannelsesparat og har brug for vejledning til, hvad du så gør.

Der er heldigvis mange muligheder for at vejledning, hvis du er i tvivl om dit uddannelsesvalg. Fra du starter i 7. klasse, bliver du tilknyttet en vejleder og du har mulighed for UU-vejledning helt frem til, du er 25 år.

Hvis du bor i Faaborg-Midtfyn Kommune og gerne vil vide mere om UU-vejledningen her, kan du finde information om dette her

Der er også mulighed for e-vejledning. E-vejledning er et tilbud til alle, der har brug for vejledning om uddannelse og job. Der vejledes via chat, telefon og mail. Derudover er der tilbud om digitale møder med aktuelle temaer.

Spørgsmål? Kontakt os

Opvækst og Læring

Skole og uddannelse

Skolevej 6
5854 Gislev

Telefon: 72 53 30 00

Skriv sikkert til os
(Borger)

Skriv sikkert til os
(Virksomhed)

Telefontider:

Mandag: 9.00 - 15.30
Tirsdag: 9.00 - 15.30
Onsdag: Lukket
Torsdag: 9.00 - 16.30
Fredag: 9.00 - 12.00