Din fritid

Her finder du bl.a. en række aktivitetstilbud gennem ungdomsskolen og lokale foreninger.

Her på siden finder du et overblik over de aktivitetstilbud, der findes på Campus Faaborg og i Faaborg-området.

Luk alle
Åben alle

Ungdomsskole aktiviteter

Ungdomsskolen i Faaborg-Midtfyn tilbyder alle mulige forskellige fede aktiviteter efter skoletid. Fra du starter i 7. klasse til og med, du fylder 18 år og som enten bor eller går i skole i Faaborg-Midtfyn kommune, kan du være en del af ungdomsskolen og deres aktiviteter.

Det er gratis at gå i ungdomsskolen. På særlige hold som f.eks. udflugter, knallertundervisning, friluftshold og på nogle af de kreative hold betaler du dog et mindre beløb (f.eks. til materialer). Der er brugerbetaling på rejser. Du kan læse mere om dette i holdbeskrivelserne.

Nedenfor finder du en liste med forskellige kategorier af hold og aktiviteter, hvor du ligeledes kan finde tilmeldingslink og beskrivelser af de forskellige.

Demokrati

Har du lyst til at få indflydelse på lokalmiljøet og de muligheder du og andre unge bliver givet, så har ungdomsskolen en række tilbud hertil - blandt andet ved at blive en del af Ungdomsrådet.

E-Sport

Ungdomsskolen har ligeledes en række aktiviteter og hold, der mødes over E-sport.

Friluftsliv

Er du til havkajak, mountainbike og meget andet så er det her, du skal se nærmere på de aktiviteter og hold, som Ungdomsskolen tilbyder.

Førstehjælp

Ungdomsskolen tilbyder også af og til førstehjælpskurser.

Iværksætteri

Går du med en drøm om at blive iværksætter men mangler hjælp og rådgivning til, hvordan du får sat skub i tingene, så kan du finde hjælp på Ungdomsskolen.

Knallert og Motor

Du kan også tage knallertkørekort eller knallertførstehjælpskursus ved Ungdomsskolen.

Kreativ

Har du interesse for at udfolde dig kreativt og gerne vil finde et fællesskab at dyrke det i, tilbyder Ungdomsskolen også forskellige aktiviteter herunder.

Kultur

Hvis du interesser dig for kultur og kulturelle events er det her, du skal kigge nærmere.

Musik

Ungdomsskolen tilbyder også forskellige hold og aktiviteter med fokus på musik. Det kan være hold, koncerter, camps o.l.

Rejser og Sprog

Her finder du tilbud om forskellige rejser og sproghold.

Skate

Ungdomsskolen tilbyder ture, hold og meget andet omhandlende skate.

Teater og Drama

Er du vild med teater og drama tilbyder Ungdomsskolen både hold, event, teaterture og meget mere alla det.

Faaborg ungdomsklub

I Faaborg ungdomsklub er der mulighed for fællesskab på tværs af skolerne og alderstrin, og tilbydes gratis til dig der går i 7. klasse og indtil at du fylder 18 år. Vi skaber rammerne, og I får lov til at udnytte dem - der er hos os fri mulighed for at være ung og nyde de sociale fællesskaber! Klubben er jeres klub, og I må meget gerne være med til at bestemme de forskellige aktiviteter der kan ske i ugens løb.

I kan i klubben hygge jer sammen med en masse forskellige aktiviteter som PS4, pool, bordfodbold, se film, spille fodbold mm. Der er også mulighed for at købe sodavand, toast, popcorn og slik. Derudover holder vi maddag om onsdagen, hvor I kan spise aftensmad her for et lille beløb.

I er også altid velkomne til at komme og få en snak med klubpersonalet, som glæder sig meget til at se jer!

Foreningsaktiviteter

Der findes et væld af forskellige foreninger i Faaborg-Midtfyn Kommune, som du kan blive en del af. På fritidsportalen kan du finde alle foreninger i kommunen.

Klub og Café aktiviteter

Her finder du de klub og café tilbud, du som campuselev kan deltage i:

FYNS FILMSKOLE FOR UNGE VOKSNE

Klar til film - Station Next er en filmskole på Sydfyn, som udbyder professionel filmundervisning for unge i gymnasiealderen.

Hos os får du førsteklasses filmundervisning, der er tilpasset dit niveau. Selvom vi er ambitiøse behøver du altså ikke at have stor erfaring med kamera eller redigering, for at være med på Klar til film - Station Next. Vores mål er at give dig selvsikkerhed til selv at kunne skabe ambitiøse projekter sammen med andre unge.

Klar til film - Station Next har en stor samling af state-of-the-art professionelt filmudstyr, så det er kun din egen fantasi, der sætter grænser for dine projekter. Elever på Klar til film - Station Next har tidligere produceret en varulvefilm, en prisvindende webserie og en pandemi-filmstafet. Uanset om du allerede har en idé til den næste produktion eller om du gerne vil have supplering til mediefag i gymnasiet, kan vi hjælpe dig på rette vej.

Så se dig omkring på siden, og skynd dig så at melde dig til ved at skrive til os. Den fynske filmskole for unge voksne glæder sig til at lave film med dig!

Du kan få mere viden om Klar til film på vores hjemmeside eller på vores Facebook-side

Du finder filmskolen på følgende adresse:

Campus Faaborg
Sundagervej 42
5600 Faaborg

Spørgsmål? Kontakt os

Opvækst og Læring

Skole og uddannelse

Skolevej 6
5854 Gislev

Telefon: 72 53 30 00

Skriv sikkert til os
(Borger)

Skriv sikkert til os
(Virksomhed)

Telefontider:

Mandag: 9.00 - 15.30
Tirsdag: 9.00 - 15.30
Onsdag: Lukket
Torsdag: 9.00 - 16.30
Fredag: 9.00 - 12.00