Mødesteder

Her kan du læse om forskellige mødesteder for unge.

Luk alle
Åben alle

Falsetten

Falsetten er en forening drevet udelukkende af unge for unge. Det er udelukkende kørende på frivillig hjælp og er til for at få arrangeret nogle rigtig fede fester med noget rigtig fed musik fra forskellige livebands og DJ's. Falsetten er et samlingssted for Faaborgs ungdomskultur. Skating, musik, gaming, grafitti og sykunskab er Falsettens ånd. I bund og grund er Falsetten et fristed for dig, som vil udfolde dig og møde nye mennesker.

Adresse:

Sundvænget 5a
5600 Faaborg

Korinth Kino

Biografen i Korinth er at finde i Korinth Kulturhus. Her er der, hver tirsdag aften ungeaften, med bl.a. sponseret adgang for medlemmer af juniorfilmklubben og ungdomsklubben, så der kan være lidt mere uro end normalt.

Billetpris over hele salen er 50,- kr. Ved 3D-film koster det 10,- kr. for lån af 3D-briller, som skal dække slitage og vask.

Adresse:

Vinkelvej 6A
Korinth, 5600 Faaborg

Helios biograf og kulturhus

Helios biograf og kulturhus viser både film og afholder arrangementer for alle aldre. Helios huser også SOZE kaffebar og risteri. Her kan du nyde din mad og drikke med udsigt over det sydfynske øhav.

På deres hjemmeside skriver de:

”På SOZE er du på neutral grund. Helios Film- og Kulturhus er for alle. Vi synes, du skal synes, det er dit hus og din café! Her handler det om kulturen og kaffen, og kulturen bestemmer du, fordi du er husets kultur.”

Adresse:

Banegårdspladsen 7
5600 Faaborg

Biblioteket

Faaborg bibliotek tilbyder også flere ting for unge. Udover muligheden for at låne bøger, er der siddepladser til fordybning, hvis du mangler et roligt sted at klare lektierne. Du kan også bruge bibliotekets computere, mens du er der. 

Adresse:

Herregårdcentret 17
5600 Faaborg

Ungdomshuset

Info er på vej...

Faaborg Ungdomsklub

I Faaborg Ungdomsklub tilbyder vi fællesskab på tværs af skolerne, og alderstrin. Vi skaber rammerne, og I får lov til at udnytte de rammer, på det sociale og sjove plan. Her kan du hygge dig, snakke med kammeraterne, spille spil som FIFA, Call of Duty mm., høre musik, spille fodbold, købe sodavand, slik, popcorn, toast eller få en god snak!

Hvad tilbyder vi helt generelt?

  • Maddag (tirsdag)
  • Playstation
  • I hallen er der mulighed for at dyrke forskellige aktiviteter
  • Medinddragelse: Klubben er jeres klub. Det vil sige, at hvad I har af ideer samt aktiviteter I vil lave, vil være noget vi tager højde for. Alle har noget at sige, og der findes ikke dumme forslag.

Hos os, er der fri mulighed for at være ung, og nyde de sociale fællesskaber. 

Vi glæder os til at se jer!

Adresse og kontaktoplysninger:

Faaborg Ungdomsklub
Assensvej 96
5600 Faaborg
Tlf.: 24 92 80 37

Åbningstider:

Mandag: 15.30 - 21.30
Tirsdag: 15.30 - 21.30
Onsdag: 15.30 - 21.30
Torsdag: 15.30 - 21.30
Fredag: Lukket

Spørgsmål? Kontakt os

Opvækst og Læring

Skole og uddannelse

Skolevej 6
5854 Gislev

Telefon: 72 53 30 00

Skriv sikkert til os
(Borger)

Skriv sikkert til os
(Virksomhed)

Telefontider:

Mandag: 9.00 - 15.30
Tirsdag: 9.00 - 15.30
Onsdag: Lukket
Torsdag: 9.00 - 16.30
Fredag: 9.00 - 12.00