Campus uddannelser

Her finder du en oversigt over Campus uddannelser samt kontaktoplysninger til disse.

Luk alle
Åben alle

STX, Faaborg Gymnasium

Faaborg Gymnasium er et moderne og velindrettet gymnasium, placeret usædvanligt naturskønt i udkanten af Faaborg for foden af Svanninge Bakker. Vore elever kommer ikke blot fra Faaborg, men fra et større område på Sydfyn.

Vi er bygget til at rumme 12 klasser, og er dermed fra starten tænkt som et forholdsvis lille gymnasium. Det ser vi ikke som en ulempe. Den overskuelige størrelse muliggør, at alle elever meget hurtigt lærer hinanden og alle skolens lærere at kende. Størrelsen gør det let at få indflydelse gennem skolens elevråd og forskellige udvalg, nye ideer kan virkeliggøres i en fart, og beslutninger kan træffes hurtigt og smidigt. Vi lægger vægt på at have aktive og motiverede elever med lyst til at lære mere. Gymnasiet skal ikke blot være en fortsættelse af folkeskolen, men et nyt kapitel med nye faglige udfordringer. Vi bestræber os på at tilbyde et åbent og kreativt miljø som ramme for denne læreproces, og vi gør meget for ved siden af fagene at have en bred vifte af elevstyrede aktiviteter.

Derfor er vi med

Faaborg Gymnasium har været med til at arbejde for et samlet Campus længe - og vi er glade for nu at være med i Campus Faaborg!

Det vigtigste for os her på Faaborg Gymnasium er at være med til at skabe de bedste rammer for unge menneskers faglige og sociale trivsel - og derfor vil du blive mødt af en masse samarbejde og nærvær som elev hos os.

Adresse og kontaktoplysninger

FAABORG GYMNASIUM
Sundagervej 42
5600 Faaborg
Tlf.: 62 61 89 10
E-mail: post@faaborg-gym.dk

GF1 TECH - Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier

På SESG har vi et skoleideal: Den viden og de kompetencer, som vores elever får, skal være aktive og skabende kræfter, som giver dem mulighed for at tage ansvar for eget liv og det samfund, som de lever i ved at bidrage med mestring af faglighed, nye ideer og produkter samt bæredygtige perspektiver på fremtiden.

Fra august 2022 kan du begynde på et grundforløb 1 med fokus på uddannelserne til maler, murer, snedker, tømrer og elektriker. Dette grundforløb udbydes af Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier. Efter grundforløb 1 på Campus Faaborg, som varer 20 uger, kan du fortsætte på grundforløb 2 i Svendborg eller på en anden erhvervsskole. Grundforløb 1 i Faaborg har et helt nyt værksted centralt beliggende på Campus Faaborg sammen med de andre campusuddannelser blandt andet Faaborg Gymnasium. Undervisningen varetages af lærere fra Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier. Grundforløb 1 på Campus Faaborg giver de samme muligheder for valg af erhvervsuddannelse som grundforløb 1 på Svendborg Erhvervsskole og gymnasier.

Derfor er vi med

Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier har åbnet en afdeling i Faaborg for at give flere unge gode muligheder for uddannelse i et attraktivt campusmiljø.

Grundforløbet er blevet til i samarbejde med Faaborg-Midtfyn kommune, det lokale erhvervsliv og de øvrige ungdomsuddannelser i Faaborg. Ambitionen er at give unge i Faaborg og omegn en mulighed for at vælge en byggeteknisk erhvervsuddannelse tættere på og i samarbejde med det lokale erhvervsliv. Måske får det flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse med gode muligheder for arbejde eller videreuddannelse.

Lokale virksomheder står klar med gode muligheder for at læreplads, da mange virksomheder i og omkring Faaborg støtter op om de unges fremtid.

Adresse og kontaktoplysninger

GF1 TECH
Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier
Campus Faaborg
Sundagervej 42
5600 Faaborg
Tlf.: 72 22 57 00
E-mail: mail@sesg.dk

FGU Syd- og Midtfyn

FGU er hovedvejen for unge op til 25 år, som har brug for et samlet uddannelsestilbud for at komme godt videre. Fælles for eleverne er, at de har brug for en anden vej for at komme i uddannelse eller job. Nogle skal have løftet deres faglige niveau, så de opfylder adgangskravene til en ungdomsuddannelse. Andre har brug for en længere og mere autentisk træning bane til at komme i mål.

Derfor er vi med

For FGU Syd- og Midtfyn er det helt naturligt at være en del af Campus, da FGU er en netværksorganisation, der samarbejder både med KUI og de andre ungdomsuddannelser for at løse vores opgave. Sammen er vi stærke og sammen kan vi matche den mangfoldige elevgruppe.

FGU Syd- og Midtfyn har berøringsflader både til Grundskolen 10. klasse og til Gf1 på Erhvervsskolen og på Gymnasiet, da vi både modtager elever herfra og vores elever går videre ad disse veje. Det er derfor helt naturligt, at vi er en ligeværdig medspiller i Campus Faaborg.

Vores unge på FGU er en del af ungemiljøet i Faaborg og derfor også en naturlig del af livet omkring Campus. Ung til ung kan noget – især når man ikke skeler til, hvor man kommer fra, men i højere grad er optaget af at være på en vej sammen.

Adresse og kontaktoplysninger

FGU SYD- OG MIDTFYN
Nyborgvej 58
5600 Faaborg
Tlf.: 62 22 41 10
E-mail: fgusydogmidtfyn@fgusydogmidtfyn.dk

HF & VUC FYN

Vores undervisningssted ligger på én af de skønneste pletter på Sydfyn. Udsigten er nærmest filmisk og den dimension er en stor del af vores identitet.

Adresse og kontaktoplysninger

HF & VUC Fyn
Campus Faaborg
Sundagervej 42
5600 Faaborg
Tlf.: 62 65 66 33
E-mail: faaborg@vucfyn.dk

Dalum Landbrugsskole afd. Korinth

Korinth Landbrugsskole startede i 1907 og har igennem årene været én af landets mest anerkendte landbrugsskoler inden for driftslederuddannelsen.

Fra 1972 koncentrerede Korinth sig om landbrugets grunduddannelse og er i dag landets eneste skoleafdeling, der har dette speciale.

På Afdeling Korinth kan vi byde dig velkommen til et sted, hvor du kan udvikle ikke alene dine faglige færdigheder, men også dine personlige sider – f.eks. at kunne arbejde sammen med andre, være kreativ og tænke nyt, lære at organisere m.m.

Vi tror, at de personlige sider i fremtiden bliver af lige så stor værdi som de faglige, da verden vil være i konstant udvikling og forandring.

Vi byder dig derfor velkommen til en spændende oplevelse, hvor du også vil udvikle dig selv.

Adresse og kontaktoplysninger

DALUM LANDBRUGSSKOLE, AFD. KORINTH
Spanget 7
5600 Fåborg
Tlf.: 32 70 48 30
E-mail: dalumls@dalumls.dk

Campus10

10. klasse på Campus Faaborg er et spændende tilbud til dig der:

  • Ønsker at blive afklaret i dit fremtidige uddannelsesvalg – og drømmer om at se, hvad de forskellige ungdomsuddannelser kan byde på
  • Drømmer om få nye venner i et spændende uddannelsesmiljø – både i 10. klasse, men også med andre unge, som allerede er begyndt på deres ungdomsuddannelse
  • Vil føle at din stemme bliver hørt i et forpligtende fællesskab
  • Vil have indflydelse på, hvordan dit skoleår og starten på din ungdomsuddannelse ser ud
  • Længes efter en masse gode oplevelser, både fagligt og socialt
  • Gerne vil opleve anderledes kulturer og livsbetingelser gennem studieture til spændende steder
  • Ønsker at stifte bekendtskab med alsidig faglighed, ansvarlighed og gode studievaner.

Vi tilbyder dig et skoleår, som bygger på gensidig tillid, trivsel og respekt. Sammen med ungdomsuddannelserne forbereder vi dig til din videre uddannelse gennem arbejdet med dine faglige og sociale kompetencer. Du kommer til at vælge linje efter interesse og fremtidige uddannelsesvalg.

10. klasse på Campus Faaborg er meget mere end faglighed. Vi lægger stor vægt på, at du vil møde andre unge med nysgerrighed og åbenhed, da vi anser forskellighed som en styrke. Du bliver en del af et fedt campusmiljø, hvor der vil være en masse spændende aktiviteter, du kan deltage i, også efter skoletid.

Vi håber, at du sammen med os vil tage det første skridt og få noget i rygsækken på din rejse mod din drømmeuddannelse.

Adresse og kontaktoplysninger

CAMPUS10
Sundagervej 42
5600 Faaborg
Tlf.: 72 53 03 50
E-mail: oehavsskolen@fmk.dk

Social- og Sundhedsskolen Fyn

Vi er en skole for de modige, for de stærke. Vi er til for dig, der følger dit hjerte og din lyst til at arbejde med mennesker. Vi arbejder for dig, der står ved dit valg. Når du gør det, vil du mærke, at vi som skole vil dig. Skolens vision er ubeskeden: Vi vil være den bedste skole i universet, hvor alle dyrker glæden ved at lære noget – hele livet. Derfor skal vi være modige nok til at sætte os selv i spil og række ud efter hinanden, når noget er svært. Vi er ikke bange for at prøve nye veje og måske snuble undervejs, så længe vi lærer af det.

På Social- og Sundhedsskolen Fyn kan du vælge mellem en række uddannelser, der alle har med sociale og sundhedsmæssige områder at gøre. Du kan komme frisk fra 9. klasse, eller med en hel karriere i rygsækken og ønsket om at sadle om for at få et job, der giver mening ud over det sædvanlige. Og du vil opleve, at der er en klar sammenhæng mellem det, du lærer og den virkelighed, du uddanner dig til at arbejde i. Du bruger det, du lærer – og du lærer det, du skal bruge.

Adresse og kontaktoplysninger

SOSU FYN SVENDBORG
A P Møllers Vej 39
5700 Svendborg
Tlf.: 63 10 27 00
E-mail: sosufyn@sosufyn.dk

Spørgsmål? Kontakt os

Opvækst og Læring

Skole og uddannelse

Skolevej 6
5854 Gislev

Telefon: 72 53 30 00

Skriv sikkert til os
(Borger)

Skriv sikkert til os
(Virksomhed)

Telefontider:

Mandag: 9.00 - 15.30
Tirsdag: 9.00 - 15.30
Onsdag: Lukket
Torsdag: 9.00 - 16.30
Fredag: 9.00 - 12.00