Elevråd

Her finder du information om elev- og ungdomsråd.

Luk alle
Åben alle

Fælles elevråd

På Campus Faaborg er elevdemokrati et vigtigt element i det at skabe et attraktivt ungemiljø. Elever får, gennem elevrepræsentanter, en stemme i forhold til, hvad der bør ændres. Uddannelsesinstitutionerne på Campus Faaborg har deres egne elevråd.

Hvis du vil være med til at skabe ændringer for din uddannelse, er det din skoles elevråd, du skal være med i. Du kan også være en del af Campus Faaborgs fælles elevråd for at være med til at udvikle livet som Campus-elev. 

Campus elevråd

Campus Faaborg har også sit eget elevråd, så Campus-eleverne også kan være med til at præge udviklingen. Her sidder to personer fra hver uddannelsesinstitution, der sammen kommer op med forslag til, hvordan det gode fællesskab på tværs af Campus skabes og vedligeholdes, så alle elever på tværs af ungdomsuddannelser trives med hinanden.

Campus-elevrådet har en vigtig rolle som rådgivere, når forskellige Campus-udvalg, såsom eventudvalget, skal træffe beslutninger. De er vigtige bølgebrydere i forbindelse med Campus-events, hvor deres samarbejde og glæde ved dagen smitter af på de øvrige elever. På den måde er Campus-elevrådet medskabende i dannelsen af Campus Faaborgs fælles identitet.

Elevrådet mødes 5-6 gange årligt, hvor de på skift besøger hinandens uddannelser. Her får de mulighed for at vise deres egen skole frem og dele historier om, hvad der rør sig hos dem. I år har elevrådet blandt andet arbejdet med:

  • Fælles studiekort
  • Dialogmøde med Kommunalbestyrelsen
  • Post til Campusdagen
  • Velkomstposer til nye elever
  • Sociale medier
  • Fælles fredagsbar

Er du elev, og har du lyst til at være med til at udvikle Campus Faaborg, så det bliver et endnu federe sted at være elev? Så har du muligheden, når der vælges elevrådsrepræsentanter hvert år i august. Prik din lærer på skulderen og bed vedkommende tage kontakt til Faaborg-Midtfyns ungdomskoordinator.

Ungdomsrådet

Ungdomsrådet Faaborg-Midtfyn er for alle unge på 13-25 år, som bor, arbejder eller går i skole i Faaborg-Midtfyn. Rådet består altså udelukkende af kommunens unge borgere, og vi har plads til alle dem, som vil være med til at bakke op om og engagere sig i ungdomspolitikken og ungdomskulturlivet i vores hood.

Ungdomsrådet fungerer som et rådgivende organ til kommunalpolitikerne, når der skal diskuteres politik, som vedrører unge og uddannelse. Her har vi en chance for at få indflydelse på noget aktuelt i kommunen, der vedrører vores egen hverdag – samtidigt med, at vi får et indblik i det demokratiske samfund og systemets opbygning.

Attraktive aktiviteter

Vi står for en række kulturelle aktiviteter for unge, som f.eks. mødesteder, koncerter og udflugter. Her har du mulighed for at være med til at gøre ungdomslivet i Faaborg-Midtfyn Kommune mere attraktivt og skabe et bredere fællesskab blandt unge i kommunen. Alle er velkomne til arrangementerne, møder og den årlige generalforsamling.

Spørgsmål? Kontakt os

Opvækst og Læring

Skole og uddannelse

Skolevej 6
5854 Gislev

Telefon: 72 53 30 00

Skriv sikkert til os
(Borger)

Skriv sikkert til os
(Virksomhed)

Telefontider:

Mandag: 9.00 - 15.30
Tirsdag: 9.00 - 15.30
Onsdag: Lukket
Torsdag: 9.00 - 16.30
Fredag: 9.00 - 12.00