Transport

Her finder du information om transport.

Luk alle
Åben alle

Find bussen

Der går busser til alle uddannelsesinstitutioner på Campus.

Nabogo - samkørselsapp

Nabogo er en smart samkørselsapp, der gør det muligt for dig at finde nogle andre i lokalområdet, der skal samme vej som dig at dele turen med.

Dem der står bag Nabogo sætter fokus på, at det er samkørsel gjort smart! Og når man kører sammen, deler man mere end bare turen. Man deler ansvaret for vores klode og bidrager med færre biler på vejene, lettere trafik, mindre kø og et bedre klima. Man deler vores bil, så alle får bedre muligheder for at komme på arbejde eller studie. Og man deler transportudgifterne, så det bliver billigere for os alle at komme frem.

Nabogo er gebyrfrit, og er partner med Rejseplanen, så du let kombinerer rejser med tog, bus og bil. Du kan på appen markere din vanlige rute og vil på den baggrund få notifikationer om personer i nærheden, der skal samme vej.

Ungdomskort

Når du er i gang med en ungdomsuddannelse eller en videregående uddannelse, er det muligt at få et Ungdomskort. Du kan også få et Ungdomskort, hvis du ikke er under uddannelse, men mellem 16 og 19 år.

Med et Ungdomskort får du ubegrænset transport i hele FynBus' område, samtidig med at du sparer penge, hvis du rejser uden for Fyn.

Går du på en ungdomsuddannelse, koster Ungdomskortet 395 kroner for 30 dage.

Er du i gang med en videregående uddannelse, eller er du mellem 16 og 19 år, men ikke under uddannelse, så koster Ungdomskortet 625,50 kroner for 30 dage.

Husk at du gratis kan tage en ven med i weekenden, hvis du har et gyldigt Ungdomskort.

Plustur og Flextur

Det tidligere Teletaxi og Telependler er i Faaborg-Midtfyn kommune blevet til Plustur og Flextur. Disse tilbud er til dig, der har langt til dit stoppested eller dig, som rejser om aftenen, hvor bussen ikke kører.

  • Med Plustur kan du blive kørt til eller fra et knudepunkt, så du kan rejse videre med bus eller tog.
  • Med Flextur kan du køre mellem to adresser – også til eller fra nabokommunen.

Plustur og Flextur er en del af den kollektive trafik, og alle kan køre med. Du kan køre sammen med andre og du kan køre en omvej for at samle andre op.

Plustur og Flextur kører, hvis du har bestilt en tur. Du skal bestille 2 timer før rejsen.

Spørgsmål? Kontakt os

Opvækst og Læring

Skole og uddannelse

Skolevej 6
5854 Gislev

Telefon: 72 53 30 00

Skriv sikkert til os
(Borger)

Skriv sikkert til os
(Virksomhed)

Telefontider:

Mandag: 9.00 - 15.30
Tirsdag: 9.00 - 15.30
Onsdag: Lukket
Torsdag: 9.00 - 16.30
Fredag: 9.00 - 12.00